2016. január 15., péntek

Meghívó



 

Evangélikus Iskolák Kutató Tanárainak
IV. Konferenciája

Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium
2016. április 8. péntek

Az elmúlt esztendőkben megrendezett tudós tanári konferencia sikerének köszönhetően idén tavasszal immár negyedik alkalommal hívjuk és várjuk az ország evangélikus intézményeiben tanító kollégákat, hogy kutatási témájukat, eredményeiket egy tudományközi konferencia keretében egymás és az érdeklődő közönség elé tárják.
A konferencia célja, hogy a magyarországi evangélikus iskolákban tanító, saját szaktárgyukon belül valamilyen szaktudományi vagy pedagógiai témával elmélyülten foglalkozó pedagógusok, tudományos eredményeket is felmutató kutató és alkotó tanárok, doktorjelöltek és doktoranduszok jobban megismerjék egymás kutatási területét és tudományos eredményeit.
Idén a vándorkonferenciának a Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium ad otthont (1183 Budapest, Kossuth tér 2.). A konferencia keretében kerül sor Kocsis Előd szobrászművész Sztehlo Gáborról készült mellszobrának leleplezésére.
Tervezett program:
9.00 – 9.30 Regisztráció
9.30 – 11.15 Köszöntés és plenáris előadások
11.30 – 12.00 Szoboravató
12.00 – 13.00 Ebédszünet
13.00 – 16.30 Szekcióülések
16.30 –17.00 Zárszó
Szekciók:    Hittudomány, Irodalom- és nyelvtudomány, Művészet, Pedagógia-Pszichológia, Természettudomány, Történettudomány.
Kérjük, hogy előadói szándékát a szekció megjelölésével, a cím megadásával, valamint az előadásról készült rövid rezümé elküldésével legkésőbb március 4-ig jelezze a livia@erfalvy.hu e-mail címen. A nem előadó részvevők (intézményvezetők, tanárok, diákok, más érdeklődők) jelentkezését március 31-ig Bak Péter várja a felnottkepzes@lutherán.hu e-mail címre.

    Dr. Érfalvy Lívia, ötletgazda és Vicziánné Salla Ildikó, intézményvezető                                                        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése